Deltagere: Trine, Joan, Ole og Jonas
Karakter: 6 ud af 6 (Super lækker mad og en flot anrettet forret)

Påsken 2009 vil huskes som påsken hvor vi fik en lidt anderledes påskemenu. Lammen er der dog holdt fast i, men årets nye ting var kartofelroulade med krydderurteindhold. Hertil en flødestuvet spinat, lækker opbagt sauce, nybagt brød samt waldorfsalat.

Til forret stod den på fiskesymfoni med alt godt fra havet. Herunder rejer, laks, ål og

Til dessert en lækker islagkage direkte fra ISbilen.

Vi takker mor for det lækre måltid, og far for tilberedningen af lammekøllen.

Billede 1: Mums. Lagkage fra hjemmeis.
Billede 2: Lækker anrettet. Men sovs i skål. Lige noget for farmand.
Billede 3: Lækker fiskesymfoni til forret.
Billede 4: Mesterkokken hende selv.
Billede 5: Mestergrillkokken ham selv.