http://www.denanden.madklubben.info/default.aspx?p=1

Den 30 Juli. 2009
Karakter: 4 ud af 6 (Som altid meget velsmagende mad. Rigtig lækre forretter samt hovedretter. Men toppen var de 3 desserter. På trods at en meget veloplagt betjening er karakteren kun 4, da betjeningen glemte op til flere ting. Maden er dog til en 5)

Bordet er blevet booket flere uger i forvejen og hele ugen har vi ventet spændt. Endelig kommer dagen hvor bordet skal indtages og menues vælges. Som altid bliver vi taget godt imod, og det hele står klar. Vi indtager vores pladser og begynder at studerer det overskuelige men delikate menukort. Det indeholder 5 forskellige valg af forret, hovedret samt dessert. Alle 3 retter til kun 200 kr. Hertil kan vælger tilbehør af forskellige art. Blandt andet kan spinatsalaten anbefales.

Menuen skifter med årstiden og det sikre altid top friske råvarer og en virkelig godt menu, hvor frosne grøntsager og glaskartofler godt kan blive på den polske rasteplads.

Vi får ved bordet til forret moules “dampede muslinger”, som var meget vellykkede og med god smag. For en gang skyld heller ikke nogle døde muslinger imellem. Derudover blev der valgt gaspacho, en kold suppe som også var meget velsmagende. Til sidst blev der valgt en charcuteri. En pate på svineskank, som tog sig rigtig godt ud og efter sigende smage bedre end den 5-stjerende.

Til hovedret valgte vi andelår med abrikos. En god kombination og anden smagte virkelig af noget. Hertil tilbehør ifa. spinat og de andre ved bordet fik pommesfrites og salade provencale. Derudover blev der valgt vegetarretten som ikke var så heldig, da denne svømmede i fedt. Der var her tale om gnocchi.

Men men men. Desserten var den vi alle havde ventet på (hvert fald mig). Jeg lader billedet tale for sig selv. For den sølle pris af 50 kr. kan man vælge alle 3 desserter på kortet.

crème brulée vanille – fløde. Yderst velsmagende og rigelig af den.

pain de gênes mandelkage – brombær. Faldt ikke i alles smag, men en “kageoman” kunne godt spise den.

fersken syltet fersken – krokantparfait. Specielt krokantparfait var himmelsk. Skal prøves.

Alt i alt en herlig aften hvor vi fik lækker og gennemført mad med drikke og uden nogle dikkedarer til 350 kr. manden/kvinden. Så trods et par tjenerfejl en super aften.

Tak for godt selskab og glæden til maden.