Arbejdstid:
1 time

Bagetid: 35
min.

Ikke
fryse-egnet

(1 kage)

Kagebunde:

200 g mørk
chokolade

200 g smør

150 g mel

50 g kakao

1 tsk
bagepulver

½ tsk salt

4 æg

275 g sukker

1½ tsk
vaniljesukker

Creme:

200 g blødt
smør

400 g
flormelis

2-3 spsk
mælk

1½-2 tsk
vaniljesukker

1 knsp salt

Glasur:

1½ dl
piskefløde

150 g mørk
chokolade (hakket)

15 g smør

Sådan gør
du:

1. Tænd ovnen på 180 grader. Smelt
chokolade og smør over svag varme. Sigt de tørre ingredienser til bundene
sammen.

2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til
en tyk creme. Rør chokolade/smør i og tilsæt melblandingen.

3. Fordel dejen i 2 smurte forme (22
cm) og bag dem i ca. 35 min. Tjek med en tandstikker, om de er gennembagte, og
lad dem stå i formene 15 min., før de vendes ud på en rist til afkøling.

4. Pisk smør og flormelis med en
håndmikser. Tilsæt mælk, vaniljesukker og salt og pisk cremen luftig.

5. Giv fløden et opkog og hæld den over
den hakkede chokolade. Rør, til det er jævnt og blankt, og rør smørret i.

6. Dæk de to bunde med glasur og fyld
resten i en l sprøjtepose med et lille hul eller en lille glat tyl.

7. Læg cremen på den ene bund og læg
den anden bund ovenpå.

8. Pynt med mønster og Oreomærket. Stil
kagen køligt i mindst 1 time.