Ca. 4 per. (medmindre man er meget sulten)
250 g mørk chokolade
3 pasteuriserede æg
60 g sukker
2 tsk mørk rom
2½ dl. piskefløde, pisket til flødeskum
1. Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad. Når chokoladen er smeltet og helt glat, køler den let af.
2. Æg og sukker piskes lyst og skummende i en røreskål.
3. Den smeltede og let afkølede chokolade foldes forsigtigt ind i æggemassen med en dejskraber. Derefter rører flødeskummet i med let hånd.
4. Moussen fordeles i 4 portionsglas eller små skåle. Stilles i køleskabet i ca. 2 t.
MINE ERFARINGER:
Under punkt 3. blander jeg også rommen i, og ydermere en håndfuld 70% hakket mørk chokolade i.
Jeg har erfaringer med at den har godt af at stå i mere end 2 t før den spises. Med fordel dagen før..
Til afveksling kan moussen laves med orange mørk chokolade og evt. en skvat appelsinsaft fra en rigtig appelsin.
God fornøjelse…
Virkelig god blog, med rigtig mange spændende opskrifter. Jeg har også en blog om hvordan man kan lave billig mad, den er tilgængelig på:htt://www.budgetmad.weebly.com
Super sejt med egne erfaringer. Tak Søs.